Η εταιρία Λάσκου Γ. Ηλίας ιδρύθηκε το 1985 σαν αποτέλεσμα της μεγάλης αγάπης για την ξυλογλυπτική παραδοσιακή τέχνη και στη συνέχεια της ορθόδοξης εκκλησιαστικής.

Μαθαίνοντας την τέχνη της ξυλογλυπτικής από νεαρή ηλικία ο κ. Γεώργιος Λάσκου και δουλεύοντας με μεράκι κατόρθωσε πολύ εύκολα να μεταδώσει την αγάπη της τέχνης και στον γιο του.

Σήμερα έχοντας αρκετά χρόνια πείρας όσον αφορά την παραδοσιακή ορθόδοξη εκκλησιαστική τέχνη, δημιουργεί έργα με πρωτότυπα σχέδια, μοναδικά και με υπέροχα σκαλίσματα σε ρυθμό βυζαντινό, μοναστηριακό και μπαρόκ.

abt-img-02

Η εταιρία εδρεύει στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Επίσης στο ίδιο μέρος λειτουργεί και εκθεσιακός χώρος. Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες των Ιερών Ναών και των Μοναστηριών. Τα προϊόντα παράγονται με άριστες προδιαγραφές χρησιμοποιώντας ξυλά πρώτης διαλογής όπως φλαμούρι, οξιά και δρυ ανάλογα με την επιθυμία του κάθε πελάτη.

Πρωτότυπα σχέδια φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι στηριζόμενα στην λεπτομέρεια την ποιότητα και την αισθητική, κοσμούν τέμπλα, προσκυνητάρια, θρόνους, στασίδια κ.α.

Η συνέπεια και η εμπιστοσύνη προς τον πελάτη καθώς και η αγάπη της παραδοσιακής εκκλησιαστικής ορθόδοξης τέχνης είναι τα βασικά στοιχειά της επιτυχίας της.